Var hittar vi inspiration?

Temat för kvällen är inspiration och våra källor till inspiration. Tanken med temat är att vi träffas runt god mat i en trevlig miljö hemma hos mig och pratar om olika aspekter av var vi hittar vår inspiration och vad det är som inspirerar oss.

Var och en av oss har sina egna inspirationskällor, sina källor till livslust, livsglädje, skapande och kreativitet. Dessa källor är en enorm drivkraft som hjälper oss att förverkliga våra drömmar. Min förhoppning är att vi kommer att dela detta med andra medan vi njuter av god mat och trevliga samtal.

Hoppas att vi alla kommer att lämna kvällens evenemang rikare på flera nya insikter och nya perspektiv om kvällens tema. Flera av oss kanske upptäcker nya inspirationskällor.

Vill du inspirera dig i rawfoodkökets underbara matkonst på samma sätt som jag gjorde och få alla recepten från kursen i en fin E-bok inklusive kvällens recept då kan jag varmt rekommendera Workshop Grundkurs 21/3 kl. 19.00-21.00.

Varmt välkomna!

Host

Slobodan Zubac

Slobodan

Spoken languages: Swedish, English, Serbian, Croatian, Bosnian

Menu

Squashpasta med morot och tomatsås
Källan: www.rawfoodhouse.se

Squashpasta med morot och tomatsås

Som huvudrätt kommer det att serveras Squashpasta med morot och tomatsås samt Tamari marinerade champinjoner och araméalger. Receptet är komponerat av Linda Persson ägare av RawFoodHouse i Malmö.

Ingredients: squach, morötter, tomater, soltorkade tomater, gojibär, agavesirap, dadlar, citronsaft, färsk basilika, valnötter, vitlöksklyfta, färsk ingefära, röd chili, röd paprika, tamari, salt och svartpeppar, champinjoner, blötlagd araméalger, olivolja, tamarisoja, hampfrön, sesamolja

Avocado  & chokladmousse med apelsin
Källan: www.rawfoodhouse.se

Avocado & chokladmousse med apelsin

Som efterrätt kommer det att serveras Avocado & chokladmousse med apelsin. Receptet är komponerat av Linda Persson ägare av RawFoodHouse i Malmö.

Ingredienser: Avokado, dadlar, apelsinjuice, kakao, agave sirap.

Drink

Kvällens evenemang är alkoholfritt. Under middagen kommer det att serveras vatten. Kaffe och te kommer att serveras till efterrätten.

Event details

When: Fre, Sep 30, från 18:30 till 20:30
Where: Malmö, Sweden
Cuisine style: Vegan
Meal: Dinner
Venue: Apartment
Maximum seats: 5
Minimum seats: 2
Price per person: SEK 110
Seats left: 3

House rules

Pets at the venue: No
Pets allowed: No
Children at the venue: No
Children allowed: No
Facilities for disabled: No
Shoes allowed inside: No

Guests

Kajsa
Kajsa
Joined
no profile picture
Totte
Joined
no profile picture
Guest3
Open
no profile picture
Guest4
Open
no profile picture
Guest5
Open

Guests' reviews

Totte

Grade for the host

Grade for the topic

Grade for the main menu

Grade for the dessert

Grade for the event as a whole

Review
Wonderfull concept. I had not met any of the participants before and we had a wonderfull evening together. I will follow the success of the further development of this concept.

Kajsa

Grade for the host

Grade for the topic

Grade for the main menu

Grade for the dessert

Grade for the event as a whole

Review
Tack för en fantastiskt trevlig och inspirerande kväll i lugn och tillåtande miljö. Intressanta och givande möten! Maten var fantastisk! Otroligt inspirerande i sig!
Review event

Where