De vackra feminina åldrande

Välkommen till Chattymeal ” De vackra feminina åldrande ” 8 mars.

Jag har en stark övertygelse att kvinnan blommar fullt ut i sin feminina kraft efter 50+ om kvinnan inte ses som passé som ”normen” vill ge uttryck till. Långt tillbaka i historien har man sett kvinnans kraft som hotfullt o på olika sätt försökt sätta band på den kraften o gör det fortfarande. Det är dags att vi kvinnor 50+ kliver fram o tar tillvara på vår hela livsspace . Forskning visar på att kvinnors lyckligaste o harmoniskaste fasen i livet är mellan 60-70 år ändå räds många att åldras. Jag tror att det urlakar den kraften vi besitter av, därför vill jag tillsammans med andra kvinnor börja inspirera varandra till se 50+ som en fas att blomma fullt ut i vår skönhet och kraft

Om ett år fyller jag 60 år o ser fram emot att kliva in i min guldår av livet , njuta passionerat av vad livet vill bjuda mig på samtidigt inspirera andra kvinnor för ta för sig mer av deras liv o livsrum , bejaka sin feminina kraft o skapa en bättre värld .

Ett sätt för mig är att vara chattymeal värd o bjuda in andra kvinnor för samtal kring ”De vackra feminina åldrande ” . Jag kommer ha återkommande Chattymeal med detta tema med olika infallsvinklar som de mogna kvinnas kraft , frihet , sexualitet , egenomsorg, döden , livet , systerskap , moderna/dotter / kvinna , att vara den som är bär familjen/ släkten historia o lämna det över till framtidens medlemmar , mm .

Så på internationella kvinnodagen bjuder jag in er till mitt första Chattymeal med temat ” De vackra feminina åldrande ”

Du är varmt välkommen

Bokningen till evenemanget stänger klockan 22:00 tisdagen den 6 mars.

Guest, Host

Rinella Rioda

Rinella

Spoken languages: Svenska

Menu

Italiensk vegetarisk risotto

Ingredients: lök,vitlök, svampbuljong, olivolja, ris, matlagningsvin, kastanjechampinjoner, smör, parmesanost, salt, svartpeppar, ruccola, tomat o salladslök sallad med olivolja o vinäger o örtsalt

Tiramisu

Ingredients: Äggulor, mascarpone, citron, äggvitor, socker, savoyardikex, kaffe, kakao

Drink

Vatten

Event details

When: Tor, 8 Mar, 2018, från 19:00 till 21:00
Where: Malmö, Sverige
Cuisine style: Italiensk vegetarisk
Meal: Middag
Venue: Lägenhet
Maximum seats: 5
Minimum seats: 2
Language: Svenska
Price per person: SEK 100
Seats left: 0

House rules

Pets at the venue: Inga husdjur
Pets allowed: Ja
Children at the venue: Nej
Children allowed: Ja
Facilities for disabled: Ja

Guests

Karin
Karin
Joined
Mamkak
Mamkak
Joined
Sivan
Sivan
Joined
Marie
Marie
Joined
Lenamo
Lenamo
Joined

Guests' reviews

Review event

Where