Livet - Din största gåva

Vilken är din största gåva du hittills har fått? Har du någon gång funderat på det?

Jag har velat ha detta samtalsämne länge, men det var två upplevelser som jag upplevde kort efter varandra som gjorde att jag inte kunde vänta länge.

Den första var filmen Heal jag såg andra gång förra helgen, den andra upplevelsen var Söndagsintervjun med artisten Laleh i P1 som jag lyssnade på igår i bilen på väg hem från min stuga i Blekinge. I filmen Heal var det starka ord som en av huvudkaraktärer sa kort efter att hon hade tillfrisknat från ett svårt sjukdom. I Söndagsintervjun var det kärleksfulla ord fyllda med så mycket tacksamhet som Laleh pratade om sina föräldrar och den stora gåvan hon fick. Lalehs ord gick rakt in i mitt hjärta, kände igen mig så starkt i hennes berättelse.

Varmt välkommen till ChattyMeals evenemang som kommer att sätta lite mer ljus på ett av de viktigaste samtalsämnen vi alla behöver prata mer om.

Bokningen till evenemanget stänger klockan 22:00 lördagen den 27 april.

Host

Slobodan Zubac

Slobodan

Spoken languages: Swedish, English, Serbian, Croatian, Bosnian

Menu

Squashpasta med morot och tomatsås

Ingredients: squach, morötter, tomater, soltorkade tomater, gojibär, agavesirap, dadlar, citronsaft, färsk basilika, valnötter, vitlök, röd chili, röd paprika, tamari, salt och svartpeppar, olivolja

Rå äppelkaka

Ingredienser: mandelmjöl, havregryn, kokosflingor, solrosfrön, mandel, salt, vanilj, dadlar, honung, kokosolja, äpplen, kanel, torkade fikon, rusin, citronjuice, kardemumma, psylliumfröskal

Drink

Kvällens evenemang är alkoholfritt. Under middagen kommer det att serveras vatten. Kaffe och te kommer att serveras till efterrätten.

Event details

When: Mån, Apr 29, 2019, från 19:00 till 21:00
Where: Malmö, Sweden
Cuisine style: Raw food
Meal: Dinner
Venue: Apartment
Maximum seats: 6
Minimum seats: 2
Language: Svenska
Price per person: SEK 120
Seats left: 2

House rules

Pets at the venue: No
Pets allowed: No
Children at the venue: No
Children allowed: Yes
Facilities for disabled: No

Guests

Tina
Tina
Joined
naomifelicia
naomifelicia
Joined
Ulf
Ulf
Joined
Zoran
Zoran
Joined
no profile picture
Vacant seat
no profile picture
Vacant seat

Guests' reviews

Review event

Where