Boken "Nya Självläkande människan"

Temat för kvällen är budskapet i boken "Nya Självläkande människan" skriven av Sanna Ehdin Anandala. "Boken tar upp kosten och livsstilen som stärker hälsan, stimulerar kropp och sinne och föryngrar" - En kort sammanfattning av boken från Adlibris hemsida: Nya Självläkande människan.

Vi börjar kvällen med en kort introduktion av oss alla.

Hälsan är det viktigaste vi har. Den behöver vårdas dagligen lika mycket som, om inte mer än, våra relationer. Sanna Ehdin Anandalas bok "Nya Självläkande människan" är en ögonöppnare inom detta område och det är därför ChattyMeals har denna bok som ett av de första samtalsämnena inom hälsa och välbefinnande. Både kroppen och själen kommer att tacka oss när vi tar hand om vår hälsa och vi kommer att belönas med mer vitalitet, livslust, livsglädje och välmående.

Evenemanget riktar sig till alla som är intresserade av ämnet oavsett om man läst boken eller ej. Syftet med kvällen är att diskutera fritt kring temat och att inspirera varandra. Låt oss utbyta våra tankar och funderingar kring bokens budskap och temat medan vi njuter av god mat i en trevlig miljö hemma hos mig.

Varmt välkomna till en ChattyMeals-kväll med god mat och givande samtal!

Vill du inspirera dig i rawfoodkökets underbara matkonst på samma sätt som jag gjorde för kvällens meny och få alla recepten från kursen i en fin E-bok inklusive kvällens recept? Då kan jag varmt rekommendera Workshop Grundkurs 21/3 kl. 19.00-21.00 organiserad av Raw Food House i Malmö.

Host

Slobodan Zubac

Slobodan

Spoken languages: Swedish, English, Serbian, Croatian, Bosnian

Menu

Squashpasta med morot och tomatsås

Squashpasta med morot och tomatsås

Som huvudrätt kommer det att serveras Squashpasta med morot och tomatsås samt Tamari marinerade champinjoner och araméalger. Receptet är komponerat av Linda Persson ägare av RawFoodHouse i Malmö.

Ingredients: squach, morötter, tomater, soltorkade tomater, gojibär, agavesirap, dadlar, citronsaft, färsk basilika, valnötter, vitlöksklyfta, färsk ingefära, röd chili, röd paprika, tamari, salt och svartpeppar, champinjoner, blötlagd araméalger, olivolja, tamarisoja, hampfrön, sesamolja

Avocado  & chokladmousse med apelsin

Avocado & chokladmousse med apelsin

Som efterrätt kommer det att serveras Avocado & chokladmousse med apelsin. Receptet är komponerat av Linda Persson ägare av RawFoodHouse i Malmö.

Ingredienser: Avokado, dadlar, apelsinjuice, kakao, agave sirap.

Drink

Kvällens evenemang är alkoholfritt. Under middagen kommer det att serveras vatten. Kaffe och te kommer att serveras till efterrätten.

Event details

When: Ons, Okt 19, från 18:30 till 20:30
Where: Malmö, Sweden
Cuisine style: Vegan
Meal: Dinner
Venue: Apartment
Maximum seats: 6
Minimum seats: 2
Price per person: SEK 110
Seats left: 4

House rules

Pets at the venue: No
Pets allowed: No
Children at the venue: No
Children allowed: No
Facilities for disabled: No
Shoes allowed inside: No

Guests

Annika Melin
Annika
Joined
Taghrid
Taghrid
Joined
no profile picture
Guest3
Vacant seat
no profile picture
Guest4
Vacant seat
no profile picture
Guest5
Vacant seat
no profile picture
Guest6
Vacant seat

Guests' reviews

Review event

Where