Gummann
Gummann host
Stockholm, Sverige
5

About Gummann

Age: 62
Languages: svenska, engelska, viss spanska
Profession: Barnmorska, barnsjuksköterska
Interests: som många andra älskar jag resa och har besökt 65 länder, läsa böcker av alla slag förutom deckare som inte är favorit om det inte är Connely=) och jag är filmnörd förutom skräck och fåniga komedier! Finns ju faktiskt roliga komedier=)

Short presentation

Nyfiken på det mesta, alltid kan man lära sig något nytt. Far och flänger. Älskar min hund. Bor vid havet. Äter väldigt nyttigt gärna med ett glas vin ibland. Lyckligt skild sedan 7 år.

Gummann's upcoming events

Events hosted by Gummann

Events joined by Gummann

Gummann's reviews 5

Din bästa bok kväll

Görel
Görel

Grade for the event

Review

Härligt gäng som gav mersmak! Stort tack för trevlig kväll!

Susanne
Susanne

Grade for the event

Review

Väldigt trevligt o bra ordnat. Kul att träffa nya människor och att höra om böcker som man kanske annars inte skulle ha läst.

Sanne
Sanne

Grade for the event

Review

En väldigt trevlig kväll tillsammans med alla närvarande. Utmärkt värdskap, god mat och framförallt många givande diskussioner kring böckerna som var temat för kvällen. Sammanfattningsvis en mycket lyckad kväll.

HelenaP
HelenaP

Grade for the event

Review

Mycket trevlig kväll med roliga och intressanta samtal. God mat och en härlig värdinna. Rekommenderar självklart. Stort tack <3

EvaKri
EvaKri

Grade for the event

Review

Mycket trevlig kväll! Perfekt värdskap, god mat och intressanta samtal. Så roligt med så olika typer av böcker. Gav härlig inspiration och tips för framtida läsning. Och citronbollen var toppen!