Att våga

Livet består av ständiga förändringar, nya utmaningar, nya upplevelser, nya möten och nya beslut som behöver fattas. Dessa förändringar är en del av vår livsresa här på jorden. Ibland har vi själva möjlighet att påverka vår framtid och vågar kasta oss ut i det okända när vi önskar en ny inriktning. Kanske vågar vi, tack vare en insikt eller en inre röst som påminner oss om vårt verkliga behov och som ger oss kraft. Då och då händer det att vi inte vågar ta det steg som behövs för att själva bidra till en meningsfull förändring.

Har du erfarenhet av att ha vågat ta steget som lett dig till nya möten, en varm vänskap eller kanske till ett nytt meningsfullt arbete och ett rikare liv? Har du missat upplevelser eller nya spännande möten på grund av rädsla och osäkerhet? Hur kommer det sig att vi ibland vågar ta steget och ibland låter vår rädsla hindra oss?

Varmt välkommen till ChattyMeals för att att sätta mer ljus på ett viktigt samtalsämne.

PRESENTERA DIG SJÄLV
Innan vi avslutar får var en som vill, under ca en minut, berätta något om sig själv och sin vardag. Kanske har du ett företag och vill berätta om din vision med det? Ta gärna med ett visitkort eller annan information att dela ut.

OBS!
För att delta i detta evenemang, behöver din profil ha en bild på ditt ansikte samt länk till ditt konto på Facebook eller Linkedin.

Bokningen till evenemanget stänger klockan 23:00 söndagen den 10 november.

Host

Veronica

Veronica

Spoken languages: Svenska

Tea

Menu

Kvällste med bröd, ost, tomat och gurka.

Ingredients:
BRÖD
Vatten, solroskärnor, fullkornsmjöl av RÅG, linfrö, surdeg av FULLKORNSRÅG, VETEGLUTEN, klippta HAVREKÄRNOR, rapsolja, pumpakärnor, malt av KORN,mannagryn av VETE, jäst, salt, psylliumfrö
Om du inte tål någon av ingredienserna i detta bröd, meddela detta i din anmälan, så ska jag försöka ha alternativt bröd hemma.

Chokladbit

Ingredienser: Kakaomassa, socker och kakaosmör.

Drink

Te (inget kaffe serveras)

Event details

When: Tis, Nov 12, 2019, från 19:00 till 21:00
Where: Nässjö, Sweden
Cuisine style: Kvällste med bröd och ost
Meal: Kvällste
Venue: Hus
Maximum seats: 5
Minimum seats: 1
Language: Svenska
Price per person: SEK 50
Seats left: 3

House rules

Pets at the venue: Nej
Pets allowed: Nej
Children at the venue: Nej
Children allowed: Nej
Facilities for disabled: Nej

Guests

Christina
Christina
Joined
Sylvia
Sylvia
Joined
no profile picture
Vacant seat
no profile picture
Vacant seat
no profile picture
Vacant seat

Guests' reviews

Review event

Where