Veronica
Veronica host
Nässjö, Sverige
0

About Veronica

Age: 65
Languages: Svenska
Profession: Pedagog och skrivarkursledare
Interests: Spelar piano för mitt eget nöjes skull. Syr och snickrar när jag har tid. Älskar att möta människor i mindre grupper till meningsfulla samtal.

Short presentation

Jag inspirerades av min brorsdotters nyårslöfte att varje månad under året bjuda hem vänner, bekanta och okända gäster till kvällsmat. Nio dagar efter mitt beslut upptäckte jag ChattyMeals. Vilket sammanträffande! Jag bestämde mig direkt för att bli medlem. Nu önskar jag att ChattyMeals ska få en stabil bas även här i Nässjö.
Jag är en aktiv person som gillar att ha fullt upp att göra. Min tid upptas väldigt mycket av mitt arbete som skrivarkursledare och möten med elever i skolan till skrivarverkstäder. Arbetet är mitt stora intresse, eftersom det på djupet berör både mig själv och mina deltagare.

Veronica 's upcoming events

Events hosted by Veronica 13

Events joined by Veronica 1

Reviews written by Veronica 1

Samtal om verkligheten - en poddklubb

Grade for the host

Review

Jag är väldigt nöjd med kvällen, men avstår från att betygsätta och skriver min recension så här.

Kvällen var mycket trivsam och samtalsämnet ”Att våga” lockade oss alla till reflektioner på ett lagom personligt plan. Att få möta helt okända människor kring ett gemensamt fokus gläder jag mig över. Det blir alltid både spännande och vackert. Slobodan utstrålade gästfrihet, fungerade som en uppmärksam värd och ledde samtalet på ett klokt sätt. Stämningen blev avslappnad och varje gäst kom till tals och blev lyssnad på.

Huvudrätten var både god och nyttig och den krispiga filodegen inspirerade mig att göra en liknande rätt själv. Efterrätten njöt jag också av.

Jag rekommenderar dig verkligen att besöka en av Slobodans ChattyMeals! Och du kan ju faktiskt bjuda in själv! Det kommer jag att göra!