Tacksamhet

Med hjälp av interaktiva bildkort från OH-genren berättar vi för varandra om vad vi är tacksamma för, om vilka händelser och situationer som lett oss hit och på vilka olika sätt vi kan se framåt med tillförsikt.

BILDKORTEN SOM ISBRYTARE
Så här berättar konstnären Ely Raman som skapade bildkorten: "Om du behöver en isbrytare i ett rum fullt av främlingar, öppna en OH-kortlek. Korten sätter igång samtalet – och ni kommer inte att vara främlingar särskilt länge. OH-korten ger oss möjlighet att avslöja och respektera våra olika utgångspunkter. Korten kan riva murar med hjälp av kommunikationen, och har förmågan att förvandla människors sätt att vara. Min förhoppning är att korten på något sätt ska kunna spela en roll för fred i världen. I den utsträckning som jag kan identifiera mig med dig genom OH-korten, blir jag mer benägen att inse våra likheter. När masker avlägsnas med hjälp av OH, ser jag mig själv återspeglad i dig – och vi irrar alla runt i rädslan. Våra samhällen är välmående först när vi inte är rädda för varandra. Jag har sett korten förvandla människor, och efter en runda med OH har människor som jag varit benägen att ogilla, blivit mina vänner."

Läs om hur korten kan förvandla människor

Läs om hur Leslie upplever OH-korten. Läs mer om bildkorten i OH-genren.

Varmt välkomna till ChattyMeals för att att sätta mer ljus på detta viktiga samtalsämne.

PRESENTERA DIG SJÄLV
Innan vi avslutar får var en som vill, under ca en minut, berätta något om sig själv. Kanske har du ett företag och vill berätta om din vision med det? Ta gärna med ett visitkort eller annan information att dela ut.

OBS!
För att delta i detta evenemang, behöver din profil ha en bild på ditt ansikte samt länk till ditt konto på Facebook eller Linkedin.

Bokningen till evenemanget stänger klockan 23:00 söndagen den 20 oktober 2019.

Host

Veronica

Veronica

Spoken languages: Svenska

Tea

Menu

En kopp te med bröd, smör, ost, tomat och gurka.

Ingredients: Bröd: Vatten, solroskärnor, fullkornsmjöl av RÅG, linfrö, surdeg av FULLKORNSRÅG, VETEGLUTEN, klippta HAVREKÄRNOR, rapsolja, pumpakärnor, malt av KORN,mannagryn av VETE, jäst, salt, psylliumfrö
Om du inte tål någon av ingredienserna i detta bröd, meddela detta i din anmälan, så ska jag försöka ha alternativt bröd hemma. Grönsaker: Tomat och gurka

Chokladbit

Ingredienser: Kakaomassa, socker och kakaosmör.

Drink

Te (inget kaffe serveras)

Event details

When: Tis, Okt 22, 2019, från 19:00 till 21:00
Where: Nässjö, Sweden
Cuisine style: Vegetarisk
Meal: Kvällste
Venue: Hus
Maximum seats: 5
Minimum seats: 1
Language: Svenska
Price per person: SEK 50
Seats left: 4

House rules

Pets at the venue: Nej
Pets allowed: Nej
Children at the venue: Nej
Children allowed: Nej
Facilities for disabled: Nej

Guests

Alexandra
Alexandra
Joined
no profile picture
Vacant seat
no profile picture
Vacant seat
no profile picture
Vacant seat
no profile picture
Vacant seat

Guests' reviews

Review event

Where