Lust att skriva?

Kvällen är till för dig som älskar att skriva och för dig som inte skriver så mycket just nu, men som har lust att börja.

Att skriva kan vara lustfyllt, ett inre behov som behöver tillfredsställas, en historia du vill berätta och känslor du vill förmedla. Skrivandet kan stundom kännas kravfyllt, du har idétorka, deadlines att jobba mot, du har svårt att hitta rätt formuleringar och fastnar i klichéer. Ibland har du flyt. Tid och rum försvinner, texten nästan skriver sig själv och karaktärerna lever sina egna liv och leder berättelsen framåt. Men ibland kommer du inte alls vidare. Och ofta håller du bara på med att ändra, stryka, skriva om och flytta kommatecken hit och dit.

Till sist kanske du är så nöjd att du vill låta andra läsa, kanske publicera texten. Eller, kanske alstret hamnar i byrålådan? Kanske din ambitionen från början endast var att skriva för dig själv? Kanske har du skrivandet som ditt arbete, din hobby eller som terapi?

Under kvällen samtalar vi om skrivandets glädje och utmaningar för att inspirera varandra.

Varmt välkomna till ChattyMeals för att att sätta mer ljus på ett viktigt samtalsämne.

Innan vi avslutar får var en som vill, under ca en minut, berätta något om sig själv. Om du har ett företag och vill berätta om din vision med det, gör det! Kanske har du även ett visitkort att dela ut?

OBS!För att delta i detta evenemang, behöver din profil ha en bild på ditt ansikte samt länk till ditt konto på Facebook eller Linkedin.

Bokningen till evenemanget stänger klockan 22:00 söndagen den 9 juni 2019.

Host

Veronica

Veronica

Spoken languages: Svenska

Menu

Kvällste med bröd och ost

Ingredients: Bröd: Vatten, solroskärnor, fullkornsmjöl av RÅG, linfrö, surdeg av FULLKORNSRÅG, VETEGLUTEN, klippta HAVREKÄRNOR, rapsolja, pumpakärnor, malt av KORN,mannagryn av VETE, jäst, salt, psylliumfrö
Om du inte tål någon av ingredienserna i detta bröd, meddela detta i din anmälan, så ska jag försöka ha alternativt bröd hemma.

Grönsaker: Tomat, gurka, sallad

Mörk choklad

Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, fettreducerad kakao, emulgeringsmedel, aromer.

Drink

Vatten

Event details

When: Tis, Juni 11, 2019, från 19:00 till 21:00
Where: Grönadal, Urshult, Sweden
Cuisine style: Kvällste
Meal: Kvällste
Venue: Hus
Maximum seats: 5
Minimum seats: 1
Language: Svenska
Price per person: SEK 50
Seats left: 2

House rules

Pets at the venue: Nej
Pets allowed: Nej
Children at the venue: Nej
Children allowed: Nej
Facilities for disabled: Nej

Guests

Helgi
Helgi
Joined
Yvonne
Yvonne
Joined
Agneta
Agneta
Joined
no profile picture
Vacant seat
no profile picture
Vacant seat

Guests' reviews

Review event

Where