Tankens kraft

Visste du att våra tankar har en enorm kraft? Visste du att en stark önskan från djupet av ditt inre kan sätta i gång läkande processer i kroppen? Visste du att med hjälp av tankens kraft kan du uppfylla dina mål?

Har du någon gång själv upplevt tankens kraft? Vad handlade det om?

Låt oss prata om tankens kraft under kvällens ChattyMeal medan vi äter god mat i en trivsam miljö. Evenemanget riktar sig till alla intresserade av ämnet.

Varmt välkomna till en ChattyMeals-kväll med god mat och givande samtal!

Bokningen till evenemanget stänger klockan 22:00 onsdagen den 11 oktober.

Host

Slobodan Zubac

Slobodan

Spoken languages: Swedish, English, Serbian, Croatian, Bosnian

Menu

Kyckling i ugn med grädde

Kyckling i ugn med grädde. Sås och grönt i ett. Med smak av sambal oelek chili, spenat, vitlök, lök, basilika, parmesan och gratängost.

Ingredients: kycklingfiléer, ris, olivolja, salt, svartpeppar, vitlök, gul lök, sambal oelek, babyspenat, färsk basilika, grädde, parmesan, mozzarella.

Rå äppelkaka

Som efterrätt kommer det att serveras Rå äppelkaka. Det fantastiska receptet är komponerat av Linda Persson ägare av RawFoodHouse i Malmö.

Ingredienser: mandelpulpa, havregryn, kokosflingor, solrosfrön, mandel, salt, vanilj, dadlar, honung, kokosolja, äpplen, kanel, torkade fikon, rusin, citronjuice, kardemumma, psylliumfröskal

Drink

Kvällens evenemang är alkoholfritt. Under middagen kommer det att serveras vatten. Kaffe och te kommer att serveras till efterrätten.

Event details

When: Fre, Okt 13, 2017, från 18:30 till 20:30
Where: Malmö, Sweden
Cuisine style: Fusion
Meal: Dinner
Venue: Apartment
Maximum seats: 6
Minimum seats: 2
Language: Svenska
Price per person: SEK 120
Seats left: 0

House rules

Pets at the venue: No
Pets allowed: No
Children at the venue: No
Children allowed: Yes
Facilities for disabled: No

Guests

Annika Melin
Annika
Joined
Johan
Johan
Joined
Ylva
Ylva
Joined
Zoran
Zoran
Joined
Rinella
Rinella
Joined
Nadja
Nadja
Joined

Guests' reviews

Review event

Johan

Grade for the host

Grade for the topic

Grade for the main menu

Grade for the dessert

Grade for the event as a whole

Review

Evenemanget var precis vad jag behövde vid just det tillfället. Jag var först orolig att samtalsämnet skulle bli för "flummigt" men istället öppnade det för mycket personliga samtal där människor öppet och ärligt berättaren om sin egna erfarenheter. Det kändes naturligt att berätta om de mest personliga upplevelser utan att känna mig utlämnad. De andra deltagarna hade oväntat mycket intressanta tankar. Jag kommer absolut att försöka komma på fler event om tiden och samtalsämnet är rätt.

Where