Ylva
Ylva guest
Lund, Sverige
0

About Ylva

Age: 60
Languages: Svenska, engelska
Profession: Samtalsterapeut
Interests: Se presentationen

Short presentation

Är en 60-årig väldigt-nyfiken-på-livet-kvinna, och framför allt på vår personliga och andliga utveckling. Bara Älskar de riktigt Stora och Djupa frågorna.. och svaren :) .. men också allt det "lilla".. ja det stora i det lilla, och det lilla i det stora, och det stora i det stora, och det lilla i det lilla.. ja ung så :)

Bor med mig själv i nuläget (skild sedan ett antal år), och har en son o en dotter i trettioårsåldern, och två små ljuvliga barnbarn.

Är glad och lättsam, ja rent sprallig när tillfälle ges, el jag ger mig ett tillfälle, men också lugn och mycket närvarande i allt i och omkring mig. Reflekterande, nyfiken, omtänksam.. och icke att förglömma highly highly sensitive, med allt vad det innebär av underbara upplevelser i vardagen.. men också väldigt utmanande/utmattande många gånger. Så många omgivningar som inte direkt är skapade och agerande för oss högkänsliga.. men då får jag hitta kreativa lösningar i alla fall :) Sköönt när människor blir mer o mer medvetna.. och hänsynstagande..

Har nyligen börjat gå all-in för yogan, och älskar den! Har också tel nyligen blivit helvegetarian.. ja oftast vegan, och en helt ny fantastisk värld har öppnat sig.

Ja, det var lite grand om mig..

Events joined by Ylva 3

Reviews written by Ylva 0