Tisha
Tisha host
Malmö, Sweden
2

About Tisha

Age: 37
Languages: English, Swedish, Spanish, German, Italian, French
Profession: Translator and Health Coach, specializing in essential oils
Interests: Personal development, online marketing, essential oils, traveling, classical music, culture, reading, Star Trek, Harry Potter

Short presentation

I am an international girl who loves natural health and helping other people. I want to make the world a better place. I see myself as a "digital nomad" since I've been working from home for the past 17 years, in 3 different countries. I am solutions-oriented, always seeking for the "higher truth" and a better understanding of what can be a better way of doing things.

Tisha 's upcoming events

Events hosted by Tisha

Events joined by Tisha

Tisha's reviews 2

Eteriska oljor i vardagen

Malin Rindeskär
Malin Rindeskär

Grade for the host

Grade for the event as a whole

Review

Detta var mitt första ChattyMeal och en väldigt trevlig kväll! Tisha var värd tillsammans med sin man Thomas och mamma Mayni. Temat ”eteriska oljor” var intressant att lära mer om och gick bokstavligen som en röd tråd genom hela middagen eftersom alla tre rätter hade smaksatts av olika oljor. Allt var jättegott men mest kommer jag nog minnas efterrätten, chokladkaka med pepparmynta. Oslagbar! Vem vet, kanske ger jag på mig utmaningen att laga en likadan framöver. Känner att jag har mer kunskap om oljor nu. Att de inte bara luktar gott och kan användas vid massage, utan på fler sätt – inte minst för att leverera godaste efterrätten! :) Det var också väldigt trevligt att träffa de andra gästerna som jag hoppas återse på fler middagar framöver.

Slobodan Zubac
Slobodan Zubac

Grade for the host

Grade for the topic

Grade for the main menu

Grade for the dessert

Grade for the event as a whole

Review

Tusen tack Tisha, ChattyMeals-värdinna och er alla som var med för en fantastisk ChattyMeal-kväll. Maten tillagad med kärlek och omtanke, kryddat med några droppar av eteriska oljor, oregano i caprese sallad, ingefära i asiatisk broccoli-biff och pepparmynta i chokladkaka gjorde sitt. Som grädden på moset drack vi vatten med citron olja. En känsla av välbehag och tillfredsställelse på så många olika plan spred sig i hela kroppen av den fantastiska maten vi åt, av givande samtal i ett så trevligt sällskap. Tack ChattyMeals för att ni gjorde det möjligt. Kommer aldrig att glömma denna underbara kväll.