Malin Rindeskär
Malin Rindeskär guest
Malmö, Sverige
0

About Malin Rindeskär

Age: 33
Languages: Svenska, Engelska
Profession: kommunikatör och projektledare
Interests: Vänner/familj, dansa, resa, läsa, ideellt engagemang, odla tomater på balkongen.

Short presentation

2008 deltog jag i ett kulturutbyte och volontärade i Lusaka, Zambia, och i Malmö. Efter att ha rest mycket kände jag – här är en plats där jag vill stanna länge! ChattyMeals känns som ett spännande sätt att få upptäcka nya platser, ämnen och vänner i sin stad. Vi ses!

Events joined by Malin Rindeskär 3

Reviews written by Malin Rindeskär 3

Eteriska oljor i vardagen

Grade for the host

Grade for the event as a whole

Review

Detta var mitt första ChattyMeal och en väldigt trevlig kväll! Tisha var värd tillsammans med sin man Thomas och mamma Mayni. Temat ”eteriska oljor” var intressant att lära mer om och gick bokstavligen som en röd tråd genom hela middagen eftersom alla tre rätter hade smaksatts av olika oljor. Allt var jättegott men mest kommer jag nog minnas efterrätten, chokladkaka med pepparmynta. Oslagbar! Vem vet, kanske ger jag på mig utmaningen att laga en likadan framöver. Känner att jag har mer kunskap om oljor nu. Att de inte bara luktar gott och kan användas vid massage, utan på fler sätt – inte minst för att leverera godaste efterrätten! :) Det var också väldigt trevligt att träffa de andra gästerna som jag hoppas återse på fler middagar framöver.

Naturens guld

Grade for the host

Grade for the event as a whole

Review

Hos Helena stod dörren på vid gavel och det var bara att kliva in i hallen och vidare i köket där ogräspajen stod i ugnen. Välkomstdrinken bestod av gröna smoothies gjorda på antingen nässla eller kirskål. Kunde vi känna vilket glas som innehöll vad? Ogräspajen har till och med fått Helenas mest köttälskande vänner att nyfiket undra - vad det är för gott du plockar till matlagningen? Inför efterrätten följde vi gäster med ut i trädgården för att samla blad till en varsin kopp te, som vi drack i sällskap av tända ljus och katten Pop som myste i närmaste fåtölj. Tack Helena för en fin middag där du inte bara lagade mat utan också tog en långpromenad för att plocka björnbär, rödklöver, svartkämpe, nässlor och kirskål. Vilken tisdag!

Älskade böcker!

Grade for the host

Grade for the event as a whole

Review

En höstig onsdagskväll var det fint att gå på Chattymeal, käka soppa och snacka böcker. Är det tillåtet att läsa slutet först när en börjar på en skräckis, vilken bok är bäst att ta med sig på en öde ö och är det verkligen samma upplevelse att lyssna på en ljudbok eller läsa på paddan som att hålla i en riktig bok? Även om det inte stod i inbjudan hade flera tagit med sig titlar att tipsa om. Vi fick även veta hur många böcker en kan låna från biblioteket på en och samma gång utan att nå maxtaket. Har du ingen aning om hur många det är? Då kan du lugnt låna vidare, för att hitta just dina älskade böcker!